Wedding Professionals Event

Ieder jaar organiseert Wedding Professionals het ‘Wedding Professionals Event’. Dit jaar vindt het Wedding Professionals Event plaats op zondag 6 november 2016 van 12.00 – 18.00 uur in de prachtige Der Aa-kerk in Groningen. Een groot deel van de aangesloten bedrijven is aanwezig om jullie alvast helemaal in de stemming van jullie bruiloft te brengen. Met tips, adviezen, workshops, optredens, een echte ceremonie en volop inspiratie kunnen jullie alvast genieten van de voorpret.

Maak kans op € 10.000 voor jullie bruiloft!
Naast de bruiloftbeleving maken jullie ook nog eens kans op een geldbedrag van € 10.000 die je mag besteden bij een trouwleverancier van de Wedding Professionals! Aan het einde van het Wedding Professionals Event worden er twee bruidsparen bekendgemaakt die kans maken op deze hoofdprijs. Tijdens de Pré Wedding Party op zondag 26 maart 2017 worden er vervolgens nog drie bruidsparen uitgekozen en van deze vijf finalisten wordt het winnende bruidspaar aan het einde van de avond bekend gemaakt.

Exclusief event voor 75 bruidsparen
Koop snel je tickets, want dit exclusieve en unieke trouwevenement is toegankelijk voor 75 bruidsparen. Door een limiet te stellen, maken jullie extra veel kans op de hoofdprijs van € 10.000 voor jullie bruiloft! Een ticket kost € 15,00 per bruidspaar en deze kun je bemachtigen via een van de partners van de Wedding Professionals.

Voor alle bruidsparen die reeds een boeking/aankoop hebben gedaan bij een van onze partners is de entree GRATIS.

Foto’s Wedding Professionals Event 2016 | Der Aa Kerk Groningen