Nieuw trouwnetwerk Wedding Professionals gelanceerd

Wedding Professionals - Home banner

Hét netwerk van trouwleveranciers in Noord-Nederland

Sinds vandaag hoeven bruidsparen in Noord-Nederland niet lang te zoeken naar dé trouwspecialisten voor hun bruiloft. Wedding Professionals is een netwerk van trouwleveranciers die werkzaam zijn in Groningen, Friesland en Drenthe. Ze hebben allemaal een gezamenlijk doel: jullie een droombruiloft bezorgen om nooit te vergeten! Daarnaast kunnen jullie, door een event van de Wedding Professionals te bezoeken, ook nog eens € 10.000 winnen voor jullie bruiloft!

Wedding Professionals is een initiatief van Eddy Reynecke, eigenaar van Soundmasters: “Ik miste een platform in Noord-Nederland waar hippe, vernieuwende en professionele trouwleveranciers uit Groningen, Friesland en Drenthe samenkomen. Met Wedding Professionals bieden we een netwerk waar partners elkaar ontmoeten en versterken, daarnaast bieden we bruidsparen een handig overzicht van trouwspecialisten in het Noorden en organiseren we twee trouwevents per jaar waar bruiloftbeleving centraal staat.”

Jaarlijks twee unieke en exclusieve trouwevents
Laat de voorpret maar beginnen! Jaarlijks organiseert Wedding Professionals het Wedding Professionals Event in november en vervolgens de Pré Wedding Party in maart. Tijdens de events word je als bruidspaar met onder andere adviezen, optredens en workshops vast helemaal in de bruiloftstemming gebracht. Daarnaast maken jullie ook nog eens kans op € 10.000 voor jullie eigen bruiloft! Dit bedrag mag besteed worden bij een of meerdere trouwleveranciers van de Wedding Professionals.

Maak kans op € 10.000: hoe werkt dit?
Aan het einde van het Wedding Professionals Event worden er twee bruidsparen bekendgemaakt die kans maken op de hoofdprijs van € 10.000. Tijdens de Pré Wedding Party worden er vervolgens nog drie bruidsparen uitgekozen en van deze vijf finalisten wordt het winnende bruidspaar aan het einde van de avond bekend gemaakt. Dit jaar vindt het Wedding Professionals Event plaats op zondag 6 november 2016 en dit event is toegankelijk voor 75 bruidsparen. Als bruidspaar kun je via een partner van Wedding Professionals een ticket bemachtigen voor dit exclusieve en unieke event. Een ticket kost € 15 per bruidspaar. De Pré Wedding Party, waar de winnaar van de € 10.000 bekend wordt gemaakt, vindt plaats in maart 2017.