Absolutfotografie

_MG_1398

Fotograferen is zonder te regisseren

Opzoek naar de fotograaf voor het vastleggen van jullie trouwdag, Daar maak ik een dag verslag van in foto vorm zeg ik meestal.

Ongedwongen journalistieke fotografie met oog voor momenten, emoties en humor.

Jurgen heeft een originele en ongedwongen stijl ontwikkeld waarmee ze bruiloften vastlegt. Hij staat bekend om zijn journalistieke, verrassende, humorvolle benadering en heeft oog voor spontane momenten en emoties. Haar reportage stijl is dichtbij, ontspannen, sympathiek en onopvallend.

Iedere bruiloft is uniek en voor mij als fotograaf is het dan ook iedere keer weer fantastisch om bij zo’n bijzondere dag aanwezig te zijn. De bruidsreportage die ik maak is altijd maatwerk. Op jullie bruiloft meng ik me onder de gasten zodat ik de meest verrassende en onverwachte momenten kan vastleggen. Ik probeer foto’s te maken die er toe doen. Foto’s die de sfeer en de emotie van de dag weergeven en het verhaal van jullie huwelijk vertellen.

Als bruidsfotograaf laat ik jullie zo min mogelijk poseren, ook tijdens de reportage. Op die manier leg ik jullie vast zoals jullie écht zijn.

Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt!

Op de koffie?
Omdat ik een klik met mijn bruidsparen ontzettend belangrijk vind, nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dat kan bij mij in de studio of bij jullie aan huis.

Absoluut ongedwongen fotografie van Absolutfotografie

Met fotografische groet Jurgen Moorlach