Bijzondere Locaties Groningen

BLG Der Aa-kerk huwelijksopstelling 2

Trouwen in de gezellige binnenstad van Groningen, of juist in een landelijk gelegen kerkje? Het kan bij Bijzondere Locaties Groningen. Wij verhuren meerdere monumentale locaties in de stad en provincie Groningen

Op de mooiste dag van je leven moet alles kloppen. Van ontvangst tot diner, van plechtigheid tot feest. Alle locaties van Bijzondere Locaties Groningen zijn geschikt voor een huwelijksplechtigheid. Aansluitend een borrel of diner is natuurlijk ook mogelijk.

Wat dacht je bijvoorbeeld van trouwen in het koor van de monumentale Der Aa-kerk, met daarna een borrel met vrienden en familie in de kooromgang? Of juist trouwen op het platteland, in het middeleeuwse kerkje van Leegkerk, in Klein Wetsinge of in De Amshoff. Wij hebben verrassende locaties die jullie speciale dag meteen een gouden randje geven.

Meer weten of een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op: info@blgroningen.nl of 050 318 14 33

Onze trouwlocaties
Der Aa-kerk (Groningen)
de kerk van Leegkerk (Groningen)
de kerk van Klein Wetsinge (Wetsinge)

Bijzondere Locaties Groningen
Bijzondere Locaties Groningen geeft oude gebouwen een nieuw leven. Ontstaan vanuit de Stichting Der Aa-kerk zorgt Bijzondere Locaties Groningen met de opbrengsten uit de verhuur van deze gebouwen dat ze open kunnen blijven voor gebruik en midden in de samenleving blijven staan.