Jullie Moment

775131_2762810567266_437725338_o

Mijn naam is Ria Fenneman, geboren in het begin van de jaren zestig en sinds 2007 beëdigd en benoemd als officieel trouwambtenaar.

Het trouwen, de liefde, het geluk en alles om de huwelijksdag heen, zit in mijn bloed. Het is voor mij zoveel meer dan een passie; met iedere ademhaling adem ik de magische wereld van het trouwen in en weer uit.
Sinds november 2011 ben ik zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker en trouw ik stellen in binnen-en buitenland op de meest uiteenlopende locaties. Kernwoorden die bij mij passen zijn:
Eerlijk, rechtvaardig, vrolijk, ontspannen, luisterend oor, relaxed, emotie met een lach en een traan, interactie, meelevend, meevoelend en veel humor.

CEREMONIE
De trouwceremonie hoort in mijn optiek één van de hoogtepunten te zijn van de huwelijksdag, niet een zogenaamd ‘moetje’. Jullie liefde bezegelen met het prachtige Ja-woord zie ik als een groot voorrecht. Ik werk dan ook graag mee om al jullie wensen voor de ceremonie te verwezenlijken en dat kan niet gek genoeg zijn: live muziek, woorden van dierbaren, de aanwezigheid van  kinderen en zelfs dieren kunnen een ontzettend mooie rol spelen bij een mooie trouwceremonie.
En ,,,,,,, Niets is ONMOGELIJK!!!!