Klaas van der Werff

Klaas vd Werff

Je hebt zo je eigen idee over hoe je eruit wilt zien op je trouwdag. Stijlvol en passend bij de vrouw van je leven. Met de uitgebreide collectie en goed advies van Klaas van der Werff Man Fashion & Casual ga jij trouwen in een perfect pak waar je je goed in voelt. Overdag en ’s avonds ben je op afspraak van harte welkom bij ons in de winkel.

Immediate
Mannen die Immediate dragen zijn met zekerheid mannen die waarde hechten aan zaken die de kwaliteit van het leven vergroten. Persoonlijke verzorging, oog voor detail, persoonlijke welzijn, nieuwsgierigheid, modebewustzijn en het op de hoogte blijven van de laatste trends. Voor Immediate Fashion is het een plezier om te werken aan uw geluk.

Wilvorst
Wilvorst bestaat inmiddels 100 jaar en is de marktleider in feestelijke avondkleding. Wilvorst levert premium kwaliteit door productie in eigen hand te houden en niet uit te besteden naar lage-lonen landen. Hierdoor behoudt Wilvorst zijn expertise en flexibiliteit als Leverancier van hoge kwaliteit trouwpakken.

Accessoires
Ook voor de accessoires is er keus genoeg. Ga je voor de dubbele windsor of voor een mooie plastron? Wil je manchetknopen dragen? Geen probleem! We hebben mooie shirts waar de manchetknopen het net even afmaken. Daarnaast hebben we ook nog een collectie schoenen om het geheel helemaal af te maken.

Aankleedservice
Ook bieden wij de aankleedservice aan. Op de dag zelf kan de bruidegom bij ons vanaf 8:30 uur terecht om zijn kostuum aan te trekken. Alles hangt dan klaar en is netjes gestreken. De knoop in de das, klaar om de vrouw van je dromen op te halen.

Direct afspraak maken? Vul dan het formulier in via: http://www.klaasvanderwerff.nl/bruidegom.ashx