Martin van Dalen

Martin van Dalen 07 (site)

Een uniek Juweel

Trouwringen, sieraden en verlovingsringen van juwelier Martin van Dalen staan voor kwaliteit. In onze juwelierszaak vindt u, naast sieraden van gerenommeerde merken, een prachtige collectie ambachtelijk gemaakte juwelen.

Onze winkel in Groningen levert al meer dan 10 jaar maatwerk voor iedereen die van unieke en bijzondere sieraden houdt. U kunt bij ons terecht voor sieraden, gemaakt naar eigen ontwerp, of een sieraad van één van onze gerenommeerde merken.

Als u een eigen idee heeft dan werken wij deze samen met u uit tot een prachtig resultaat. Om een ontwerp nog persoonlijker te maken is het mogelijk hierin een sieraad van een dierbare te verwerken.

Voor onze eigen collectie sieraden en trouwringen werken wij uitsluitend met fair trade goud. Juwelier Martin van Dalen heet u van harte welkom. Wij informeren wij u graag over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij bij voorkeur op afspraak. Maar ook zonder afspraak bent u natuurlijk altijd welkom.

Graag tot ziens!

Met hartelijke groet, Martin van Dalen en team.