Prins Weddingplanner

Beautiful wedding couple , groom kisses the bride

Prins Weddingplanner

Van save-the-date kaartjes en uitnodigingen tot locaties, bloemisten, fotografen en nog veel meer; bij een bruiloft krijg je te maken met een oerwoud aan leveranciers. En kiezen jullie voor een traditionele bruiloft of pakken jullie uit met een trendy thema? Vul het helemaal in zoals jullie dit willen! Met veel enthousiasme en mijn passie voor bruiloften helpt Marijke Prins van Prins Weddingplanner jullie graag bij de planning van deze bijzondere dag. Met een goede voorbereiding beleven jullie in een ontspannen sfeer de leukste dag van je leven.

Bij Prins Weddingplanner kun je terecht voor:
•    Weddingplanning: Ik help jullie bij het kiezen van de beste leveranciers, geef slimme tips en maak een uitgebreid draaiboek voor jullie sprookjesdag.
•    Professionele ceremoniemeester: Op de dag zelf is vaak nog veel te regelen. Ik zorg er als ceremoniemeester graag voor dat jullie je nergens druk om hoeven te maken.
•    Bruiloftstyling: Met veel oog voor detail help ik bij het creëren van jullie droombruiloft.

Waarom een professionele weddingplanner inhuren? Jullie zijn beide druk bezet, besteden overgebleven tijd liever ergens anders aan of jullie hebben geen idee waar je moet beginnen bij het organiseren van een bruiloft. Het belangrijkste is dat jullie zorgeloos genieten van de voorpret en natuurlijk van de dag zelf! Zelf de leuke dingen regelen en de rest overlaten aan een professionele weddingplanner: dat wil toch iedereen?

Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.