Soundmasters

Sfeerbeelden bruiloft 04

Bruiloft DJ

Jullie gaan binnenkort trouwen en willen natuurlijk een perfect huwelijksfeest! Een feest waar nog lang over gesproken wordt, een die je nooit meer zult vergeten!

Met meer dan 125 bruiloften per jaar (1500 totaal) zijn we een van de meest geboekte bruiloft dj’s van Noord Nederland en door onze ervaring, kwaliteit en de sfeervolle shows worden onze DJ’s door diverse feest & trouwlocaties aanbevolen!

Persoonlijk contact
Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke werkwijze. Dit betekent dat jullie bij ons altijd een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben, waarbij wij al jullie wensen en onze mogelijkheden bespreken.

Tijdens dit gesprek vertellen we jullie ook graag over onze eerdere ervaringen en voorzien jullie van de nodige tips en nieuwe inspiraties. Door dit kennismakingsgesprek krijgen jullie een goede indruk van de mogelijkheden, daarbij komen zowel jullie als wij niet voor verassingen te staan op de grote dag!

DJ die bij jullie past!
Nadat een boeking definitief is geworden hebben we altijd  (± 2/3 weken voor de bruiloft) een vervolg afspraak waarbij we in een persoonlijk gesprek de laatste details en jullie wensen/voorkeuren door zullen nemen. Na het doornemen van uw muzikale wensen & voorkeuren zullen wij de meest passende DJ voor u inplannen, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten.

Wij beschikken over een vast team met professionele en ervaren DJ’s welke allen een ruime ervaring hebben met huwelijksfeesten. Ze voelen de sfeer goed aan en kunnen dan ook op elk moment van de avond inspelen op de wensen van jullie en die van het aanwezige gasten.

Uiteraard kunnen u en uw gasten tijdens de avond altijd verzoeknummers aanvragen bij de Dj.

Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!