Pre Wedding Party

Bruiloftbeleving tijdens de Pre Wedding Party.
Na het Wedding Professionals Event vindt op 26 maart 2017 (18.30 – 22.00u) de Pré Wedding Party plaats, welke zal gaan plaats vinden in de sfeervolle kerk De Amshoff te Kielwindeweer. Naast het kennismaken met verschillende partners van de Wedding Professionals, kom je gegarandeerd helemaal in de feeststemming.

De Grote Finale
Tijdens dit event vindt de grote finale plaats waar de winnaars van de € 10.000 bekend worden gemaakt! Mis het niet, want naast de twee bruidsparen die tijdens het Wedding Professionals Event bekend werden gemaakt, worden er tijdens de Pré Wedding Party nog drie bruidsparen bekend gemaakt. Deze vijf finalisten maken kans op de € 10.000 en aan het einde van de avond wordt het winnende bruidspaar bekend gemaakt. De € 10.000 mag besteed worden bij een of meerdere partners die zijn aangesloten bij de Wedding Professionals. Zo komt jullie droombruiloft wel heel dichtbij!

Hoe maken jullie kans op de laatste drie finale plekken voor de hoofdprijs van € 10.000,-
Door voor 20 maart 2017 bij minimaal drie partners een boeking/aankoop te doen, maken jullie automatisch kans op de laatste drie finale plekken!

Het maakt hierbij niet uit of je wel of niet aanwezig bent geweest bij het Wedding Professionals Event!

Heb je bij bij drie partners of meer een bestelling/boeking gedaan?
Stuur dan snel en mail naar info@weddingprofessionals.nl. en vermeld hierin jullie NAW gegevens en bij welke partners jullie de bestelling/boeking hebben gedaan.

Bemachtig je tickets!
Alle bruidsparen die het Wedding Professionals Event hebben bezocht, krijgen uiteraard een uitnodiging voor de Pré Wedding Party. Een ticket kost € 15,00 per bruidspaar. Daarnaast kunnen bruidsparen een exclusieve uitnodiging bemachtigen via een van de Wedding Professional partners. Ook hiervoor geldt dat het event toegankelijk is voor maximaal 75 bruidsparen.

Voor alle bruidsparen die reeds een boeking/aankoop hebben gedaan bij een van onze partners is de entree GRATIS.