Waarom live muziek tijdens jullie trouwceremonie?

By 8 februari 2017 Geen categorie
MusicaRosa_blog_banner

Veel bruidsparen denken er misschien niet direct aan, maar wist je dat live muziek tijdens jullie trouwceremonie een grote toegevoegde waarde heeft? Het maakt een ceremonie persoonlijker, sfeervoller en je beleeft de ceremonie nog intenser. Willen jullie je gasten verrassen en laten raken door muziek? Kies dan nummers uit die helemaal bij jullie passen en laat deze live zingen. Gegarandeerd kippenvel en ontroerende momenten!

Meest gekozen nummers
Met stip op één staat het nummer ‘Mag ik dan bij jou’ (oorspronkelijk van Claudia de Breij). Een mooi, liefdevol nummer dat toepasselijk is voor heel veel verliefde stellen. Ook het romantische ‘All of me’ (John Legend) wordt vaak gekozen tijdens de trouwceremonie. Bij het verlaten van de ceremonie kun je kiezen voor een leuk up-tempo nummer, zoals ‘I’m Yours’ (Jason Mraz) of ‘You are the sunshine of my life’ (Stevie Wonder).

Voor welke momenten kunnen jullie een nummer kiezen?
De trouwceremonie is eigenlijk het belangrijkste gedeelte van jullie bruiloft: hét moment waarop jullie jullie liefde laten bezegelen. Tijdens de ceremonie is er een aantal momenten waarop het prachtig is om voor muzikale begeleiding te kiezen:

•    Binnenkomst van de bruidegom en bruid
•    Tekenen van de trouwakte
•    Het verlaten van de trouwzaal

Deze momenten worden met persoonlijke muziek nóg specialer! Het mooie van live muziek is dat het helemaal ‘op maat’ kan worden gemaakt en dat de mogelijkheden veel uitgebreider zijn dan bij een cd’tje. Met professionele muzikanten kun je de muziek naadloos aan laten sluiten bij alle onderdelen van de plechtigheid.

Maak er echt jullie onvergetelijke ceremonie van. Als jullie jaren later de nummers weer horen, zullen jullie ongetwijfeld weer terugdenken aan jullie prachtige dag.

Vast in de stemming komen? Bekijk dan onderstaande opname:

Geschreven door: MusicaRosa